Vakbarát változat  
   
   
   
 
Kezdőlap  ::. 

Oktató rendszerleírás
Az alkalmazás célja
Az alkalmazás célja
Az alkalmazás működése
Jogosultságok
Tananyagok
Az alkalmazás publikus felületének működése
Kezdőoldal
Kommunikációs eszközök
Levelező
Címjegyzék
Naptár
Feladatkezelő
 
A feladatkezelő legfontosabb feladata a távmunka támogatása. A feladatkezelő modul biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és átláthatóságot. Hiszen a távmunkában foglalkoztatottak túlnyomó többsége még csak most ismerkedik munkája kapcsán a számítástechnikával és az internettel, mint fogalmakkal.
A rendszer felhasználói csak a saját jogosultsági körüknek megfelelően férhetnének hozzá munkákhoz, illetve munkacsoportokhoz. Ezzel növekszik a rendszer biztonságos használatának lehetősége, illetve csökken a tévedés esélye. A modulban létrehozhatók munkacsoportok, mely csoportok "főnök" jogosultságú tagja kioszthatnának feladatokat az alá beosztottaknak vagy az egész csoportnak, megjelölve a határidőt, részletesen leírva magát a munkát, és csatolva az esetlegesen szükséges file-okat. Természetesen a tagok saját maguknak is felvehetnének feladatokat.  
Fontos szempont, hogy a folyamatban lévő projektekről vagy munkákról könnyen áttekintést kaphassanak a rendszer felhasználói, mind személy szerinti, mind az idő szerinti megközelítésben. A kész feladatok sem törlődnek ki, minden egyes kiosztott feladat archiválható és kereshető. A feladatkezelő minden egyes tevékenységi ponton figyelemfelkeltő automatikus üzeneteket küld a feladatok státuszának, készültségi fokának egyszerű áttekinthető megjelenítésével.
Hírlevél küldő