Vakbarát változat  
   
   
   
 
Kezdőlap  ::. 

Oktató rendszerleírás
Az alkalmazás célja
Az alkalmazás célja
Az alkalmazás működése
Jogosultságok
Tananyagok
 
Az Online Oktató alkalmazás lehetőséget ad bármely digitális oktatóanyag megjelenítésére, legyen szó hang-, videóanyagról vagy bármely multimédiás alkalmazásról. A rendszerben részvevő partnerek szabadon dönthetnek arról, hogy képzési anyagaik közül mit és milyen formában jelenítenek meg az oldalon. Lehetőség van komplett .pdf vagy .doc formátumú dokumentumok jelszóval védett elhelyezésére, de megoldható teljes .html alapú oktatási segédletek vagy internetes leckék és oktatóanyagok összeállítására is.
Az oktatási modul segítségével szinte minden olyan oktatási segédlet összeállítható, amelyett ezidáig csak papír alapon lehetett megtenni. Legyen szó vizsgakérdéssor összeállításáról, online tesztek megalkotásáról, tankönyv megírásáról, leckék megszerkesztéséről, mindez egyszerű módszerekkel megtehető. A rendszer használatához nem szükséges semmiféle .html vagy egyéb internetes ismeret, egy félórás oktatást követően bármely alapvető számítástechnikai előképzettséggel (Word, Excel) rendelkező személy képes birtokba venni az alkalmazást.

A tananyagok összeállítása során különböző sablonok szolgálnak segítségül, amelyek közül az alábbiakat emelnénk ki:

Az új lecke segítségével összeállítható bármely típusú multimédiás tananyag, amely segíti a felhasználót az adott lecke megértéseben a tanulási fázisban. Bármely leckéhez csatolhatók hang- és videó fileok és egyéb multimédiás anyagok illetve dokumentumok. Az egyes leckékhez az arra illetékes hallgatók kérdéseket tehetnek fel, amelyről az oktatók akár e-mailes értesítést is kaphatnak.

Az új szöveg alapvetően a nyomtatott könyvek internetes megfelelője, bármely szövegbe magyarázó ábrák és képek is csatolhatók.

Az új teszt összeállítása során a partnerek bármilyen típusú kérdőívet, tananyag megértését ellenőrző teszt vagy vizsgasort képesek összeállítani.Az alkalmazás publikus felületének működése
Kezdőoldal
Kommunikációs eszközök
Levelező
Címjegyzék
Naptár
Feladatkezelő
Hírlevél küldő